Nejnovější články

Naši partneři

Obchodní centrum Galerie Šantovka v Olomouci

19. 3. 2015

 

Olomouc je jedinečná díky příjemné atmosféře, kterou vytváří kombinace historických i moderních staveb, zelených parků, mladých studentů a vždy dobře naladěných obyvatelů. Za návštěvu určitě stojí i obchodní centrum Galerie Šantovka, která nabízí široký sortiment zboží i služeb.

Galerie vás na první pohled upoutá svou moderní architekturou v podobě prosklených skel na fasádě i střechách, a i když leží v těsné blízkosti centra města, je situována do malebné přírody, kterou tvoří Mlýnský potok spolu se slepou říčkou, malým vodopádem a vyhlídkami na vodu. V oblasti zábavy můžete vyrazit do kina, na bowling, něco dobrého k snědku nebo na nákupy. Pokud například nevíte, co svým přátelům darovat k narozeninám, určitě nakoupíte jedinečné věci v obchodech jako je Claire’s, Marionnaud nebo Albi. Navíc jdou všechny obchody s dobou a v období Valentýna nebo Vánoc zde najdete opravdu krásné a praktické dárky.

Jak se vám nakupuje v Galerii Šantovka? Ve kterých obchodních střediscích nebo obchodech rádi nakupujete a vždy seženete to pravé?