Nejnovější články

Naši partneři

Orgasmus jako mávnutím kouzelného proutku

11. 3. 2017

Také Vás trápí, že pokaždé neprožíváte krásné orgasmy? Ženy jsou velmi komplikované osobnosti, a proto je často těžké dosáhnout nepopsatelného vrcholu.

Není se vůbec kvůli čemu trápit, protože orgasmu při každé souloži dosáhne asi jen třetina žen. Zbylé tři třetiny, jak samy přiznaly, vyvrcholení předstírají.

S radami žen „které to umí“, můžete být i vy specialistka na svou sexualitu.

K základním a nejstarším věcem v oblasti sexu patří komunikace s partnerem. To, co víte o svém těle vy, nemusí vědet ten druhý. Proto s ním mluvte o tom, jak to máte nejraději, jaké místo je to správné a co vás vzrušuje. Avšak nemluvte s ním jako učitelka s dítětem v první třídě, ale formou pochvaly, co dělá dobře a navést ho, jak to udělat ještě přesněji a lépe. Při takové debatě se nemusíte vůbec stydět, věřte, že muži takové téma a hlavně Vaši otevřenost ocení.

Věc jako bod G se stále hledá a nikdo s určitostí neví jestli existuje a pořád čteme o tom, co ten bod je vlastně zač. Takže dokud ho někdo neobjeví a přesně nespecifikuje, je nejosvědčenějším bodem klitoris. Jeho drážděním je největší pravděpodobnost dosažení orgasmu. Nenechte se zmást filmovou souloží, kde se vyvrcholení uskuteční jen pomocí koitu. To se povede málokteré ženě. Takže to chce jenom cvik s vaší nebo partnerovou rukou a lze použít i vibrátor.

Věděla jste, že díky lubrikačnímu gelu jsou jak mužské tak ženské intimní partie citlivější? Takže nejde jen o problém se špatným zvhlčením.
Čím vlhčí, tím lepší. Takže si pořiďte lubrikační gel a experimentujte.

Nejdůležitější je v sexu předehra. Ta Vás nastartuje a vrůstá při ní Vaše vzrušení. Když jste totiž dostatečně dobře naladěná je cesta k orgasmu snažší. Pokud tedy stojíte o kvalitní závěr, trvejte na předehře, která by neměla trvat méně než deset minut, ale neuškodí i mnohem déle. Čím delší předehra, tím většího vzrušení se vám bude dostávat.
Masturbace už dávno není žádné tabu. Nejedná se jen o činnost ze zoufalství, že nemáme momentálně žádného partnera. Masturbují i zadané ženy, které si chtějí dopřát rozkoš, i když není partner zrovna po ruce. Takže se to nebojte také zkusit a sem tam se oddejte sebelásce. Potom budete vědět, jak nejlépe dokážete dosáhnout orgasmu a můžete své poznatky předat partnerovi.


Příliš stresu brání kvalitnímu pohlavnímu styku. Pokud máte plnou hlavu problémů, nemůžete se divit, že se vrchol neblíží. Proto se snažte před vášnivou nocí odreagovat romantickou večeří, aromatickou koupelí nebo vzrušující masáží, kterou Vám
partner poskytne.  Tím se zbavíte stresu a únavy a můžete si vychutnávat milování plnými doušky. Také je potřeba vědět, že orgasmus není to jediné na světě a neočekávat ho napjatě pokaždé a snažit se o něj za každou cenu. Proto se uvolněte a on určitě přijde.

Miley