Nejnovější články

Naši partneři

Vegetariánský štrúdl na slano – nic lepšího jste ještě nejedli!

2. 6. 2017

Jako každý recept i tento si můžete jakkoli upravit a dát do něj to, co máte rádi. Pevně věřím, že Vás můj recept inspiruje k příjemnému pohoštění Vaší návštěvy.

Postup je velmi jednoduchý. Rozválejte listové těsto, naskládejte na něj kysané zelí, osmahnuté uzené tofu, nivu, posypte sýrem a nakonec kořením jako je grilovaná zelenina nebo bylinkami dle chuti. Zabalte ho jako klasický sladký štrúdl do válečku, potřete zlehka vajíčkem (případně vodou, pokud někdo nekonzumuje vajíčka) a můžete ještě trochu posypat kořením. Pečte dozlatova.

Pekli jste už něco podobného? Co byste přidali navíc nebo do štrúdlu naopak vůbec nedávali? Dejte i dalším čtenářům tipy, jak vylepšit tuto pochoutku. Přeji dobrou chuť Vám i Vašim hostům :-)

štrúdlštrúdlštrúdlštrúdlštrúdl