Nejnovější články

Naši partneři

Výtvarné kurzy Brno

16. 10. 2017

Kdo v sobě skrývá tvořivého ducha, by se tomu měl začít věnovat a dozvědět se o této zálibě více. Ne všichni vědí, jak aktivně využít svůj volný čas a zároveň tvořit něco kreativního. Chopte se zajímavé příležitosti, jak to změnit a začít se ve svých výtvarných dovednostech zdokonalovat na některém z výtvarných kurzů v Brně. Vybírat si můžete z kurzu malby a olejomalby, kresby a malby, kresby a grafiky. Dále jsou vám k dispozici kurzy figurální kresby či malby, digitální fotografie, případně můžete navštívit kurz na přijímací zkoušky nebo se účastnit jednodenního workshopu.

Kurz malby zahrnuje jak praktickou část, tak i tu teoretickou. Během kurzu malby byste měli projít malbou zátiší, při které se naučíte důležité aspekty malby, a také bude pozornost věnována jednotlivým materiálům. Od zátiší se postupně přechází k malbě portrétu nebo k malbě podle obrazové předlohy. Tento kurz je vhodný pro úplné začátečníky i mírně pokročilé. Olejomalba je zaměřena spíše pro mírně pokročilé zájemce. Velmi populární je i kurz digitální fotografie, ve kterém se studenti mohou těšit na focení architektury, krajiny, interiérů, makro nebo na večerní focení. Kurz digitální fotografie je zakončen víkendovým workshopem a prezentací své tvorby.

Každý kurz probíhá v menších skupinkách lidí maximálně o osmi členech. Lekce je vedena kvalifikovaným pedagogem, který má ke každému účastníkovi individuální přístup. V prostorách výtvarných kurzů lze najít spoustu inspirace k tvorbě a vytvořit tak originální dílo. Novým studentům jsou nabízeny zkušební lekce zdarma. V prostředí galerie budete v kontaktu se současnými uměleckými trendy. Dlouhodobé kurzy zahrnují 16-19 lekcí. Jednotlivá lekce trvá 120 minut. Pokud si nejste jisti, jestli vám kurz bude vyhovovat, můžete vyzkoušet i jednorázovou návštěvu.