Nejnovější články

Naši partneři

Pronajměte si stroj na hloubkové čištění koberců a vyčistěte si je i na chalupě

9. 12. 2017

 

Třeba patříte mezi ty, kteří objevili přínos hloubkového mokrého čištění pro vaši domácnost. Pravidelně si jednou nebo dvakrát do roka zvete odborníka, který pomocí speciálního čisticího stroje dokáže zbavit vaše koberce veškeré špíny, nečistot, prachu, zbytků jídla, alergenů, jakou jsou pyly, exkrementy roztočů nebo spory plísní, a také nepříjemných pachů. Dokonce nejen vaše koberce. Stejný komfort můžete dopřát vaší sedací soupravě, křeslům, taburetu, matracím, polstrovaným a kancelářským židlím a také interiéru vašeho vozu. Čisticí stroj dokáže vyčistit veškeré textilií čalouněné předměty, tím pádem i dětské kočárky nebo autosedačky či jakékoli čalouněné dětské hračky.


V oblastech výrazně mimo dojezdovou vzdálenost čisticí firmy si jej můžete zapůjčit


Našli jste si firmu, se kterou jste nanejvýš spokojení a jejím pracovníkům můžete bezmezně důvěřovat. Vždy přijdou vyčistit pouze koberce nebo čalouněné předměty, nikoli celý byt od cenností, šperků nebo peněz. Dokonce mohou provádět čištění i bez dozoru další osoby, pokud jim na předem dohodnutou dobu svěříte svoje klíče od bytu nebo domu. Firma, se kterou jste spokojení nejen vy, ale i celá řada dalších klientů, má své sídlo v Praze a jmenuje se Čištění koberců Praha. Stejně kvalitních služeb můžete využít také v Plzni, u její pobočky s obchodním názvem Čištění koberců Plzeň. Obě firmy mají stanoveno, do které vzdálenosti za klienty mohou dojet. Samozřejmě že lze dohodnout individuální ceny i pro větší vzdálenost, ale v tomto případě by se už čištění klientovi příliš prodražilo.


Z každé situace vždy existuje určité východisko. A nemusí to být východisko finančně nevýhodné. Chcete-li dopřát kvalitní vyčištění kobercům nebo jiným čalouněným předmětům i výrazně mimo dojezdovou vzdálenost pracovníků firmy, můžete si od firmy Čištění koberců Praha nebo Plzeň speciální čisticí stroj vypůjčit. Na dobu, po kterou bude moci být stroj zapůjčen, se informujte u pracovníků některé ze společností telefonicky, nebo pomocí emailu. Současně s informacemi tohoto charakteru se dozvíte informace o ceně za vypůjčení. Klient hradí poplatek za určitý počet dní, ve kterých si čisticí stroj vypůjčí a také hradí čisticí prostředek, který by měl vystačit na vyčištění předpokládaného počtu předmětů. Může si zakoupit čisticího prostředku víc, a co zbude, tak vrátit a vráceny mu budou také peníze. Čisticí stroj si můžete zapůjčit až po řádném proškolení od pracovníků firmy Čištění koberců Praha nebo Plzeň, aby nedošlo k poškození stroje při manipulaci s ním a aby spotřeba čisticího roztoku při provádění čištění nebyla zbytečně velká.