Nejnovější články

Naši partneři

Plot, který vydrží

15. 3. 2023
Lidé, kteří mají vlastní dům, jsou ve velké výhodě. Mohou jít na zahradu, být na čerstvém vzduchu, odpočívat, relaxovat, zahradničit, nebo si jednoduše hrát s dětmi. Máte malé děti? Plánujete si pořídit domácí mazlíčky, nebo už nějaké máte? Potom je důležité zajistit, aby vám neutíkali z neoploceného pozemku. Chcete vše vyřešit jednou ranou? Postavte si kolem domu plot. Málokdo má rád zkoumavé pohledy kolemjdoucích, pokud bude váš plot neprůhledný, zbavíte se jich jednou pro vždy. Může to být třeba betonový plot, je masivní a působí autoritativně i na nezvané návštěvníky. Mnozí z nich si návštěvu u vás předem rozmyslí.

Potřebujete kvalitní materiál


Naše betonové ploty jsou výjimečně odolné a pevné díky betonu stálého složení, ze kterého jsou vyrobeny. Základ tvoří beton vyztužený ocelovými armaturami, které zvyšují odolnost a zároveň pružnost plotu. Betonové ploty jsou proto mnohem odolnější vůči mechanickému působení, pochlubí se dlouhou životností a navíc jsou také bezúdržbové. Betonové ploty jsou připraveny čelit jakýmkoli výzvám, spolehlivě ochrání vaše soukromí i váš majetek. Určitě vás bude zajímat také vzhled plotu. Betonové ploty jsou estetické, vyrábí se s mnoha dekory a hned v několika barevných provedeních. Díky tomu, že si můžete sami zvolit i výšku a tvar zakončení, máte k dispozici spoustu variant vzhledu betonového oplocení, ze kterých můžete vybírat. Výsledkem je, že málokteré dva betonové ploty jsou úplně stejné.



Kam pro něj


Betonové oplocení můžete vidět v naší vzorkové prodejně v Tupadlech u Čáslavi, nebo si různé varianty prohlédněte on-line prostřednictvím našeho on-line konfigurátoru. Jednoduše zadáte požadované parametry a získáte vizualizaci plotu kolem vzorového domu. Můžete tak z pohodlí domova zkoušet různé varianty, porovnávat je mezi sebou a vybrat tu nejvhodnější.