Nejnovější články

Naši partneři

Masážní box za polovic

12. 2. 2017

Vždy jsem snila o tom, že budu mít doma masážní sprchový kout, kde se mohu nejen umýt, ale také relaxovat a odreagovat se po těžkém dnu. Bohužel jsem vždy zjistila, že jsou mimo moje finanční možnosti. O to nadšenější jsem byla, když jsem narazila na luxusní masážní box Edita za poloviční cenu!

 

Má všechno, co jsem od sprchového masážního boxu chtěla. Je vybaven nízkou vaničkou, rozměrově patří k těm úspornějším, takže se vejde do každé koupelny. Pro dokonalou očistu těla je zde ruční sprcha s držákem a potom také stropní sprcha, takzvaný tropický déšť. Středový panel je vybaven šesti masážními tryskami.

 

 

Masážní box Edita je nejen praktický, ale také estetický, je vybaven tvrzeným tónovaným sklem v barvě grafitu, atraktivním hliníkovým rámem, chromovanými madly a velkým LCD panelem pro ovládání veškerých funkcí. V panelu najdete mimo jiné rádio, ventilátor a osvětlení. Magnetické těsnění dveří nepropustí ven vodu a přitom se dveře snadno otevírají. Dopřejte si i vy atraktivní masážní box Edita za skvělou poloviční cenu. Neváhejte, k dispozici je již jen několik posledních kusů.