Nejnovější články

Naši partneři

Večer, při kterém se rozhodně nudit nebudete

14. 4. 2017

Blíží se páteční večer, ale zatím nemáte žádné extra plány? Mám pro vás tip, jak si večer plný akcí užít naplno.

Pozvěte pár kamarádů k sobě domů… Když tohle někdo řekne, obvykle následují věty typu A co budeme dělat? Zase koukat na film? Nebudu předtím uklízet, stejně potom bude všude bordel. Kdepak! Naplánujte večer tak, aby vyhovoval všem, ale především vám. Když vy budete dobře naladěni, bude šťastná i vaše návštěva.

Co se bude dít? Vytáhněte společenské hry! Někteří si možná řeknou, že je to nuda a že jste je možná hráli naposledy jako děti, ale věřte, že „dětské“ hry jsou ty nejzábavnější. Ku příkladu Člověče, nezlob se je úžasná dětská hra, která zabaví všechny generace. Doporučuji si koupit „Párty Ludo“ (můžete vidět na fotce), které jsem takto pojmenovala z jednoho důvodu – Večer her je jedna velká párty! Kdo má trošku fantazie, může si upravit pravidla. Ten, kdo stoupne na hvězdičku, si dá panáka. Nebo když Pepa vyhodí Karla, oba dva se také napijí. Pepa, aby oslavil, že se mu ve hře daří a Karel, proto, aby za chvíli nezbořil všechny figurky. Pokud máte raději rychlejší rozjezd, když Pepa vyhodí Karla, napijí se všichni hráči (nebo všichni v místnosti) kromě těch dvou.

Nechci tím říct, že se musí pořád jen pít. Čeká na vás také spousta dobrého jídla a hlavně… utužíte přátelské vztahy, zase se o něco více poznáte a přibyde další skvělý zážitek do vašeho života.

Kdo hrál někdy v životě deskovku – LIKE! Kdo je hraje dodnes – COMMENT!