Nejnovější články

Naši partneři

Srubové domy na klíč ve špičkové kvalitě, to je značka HONKA

17. 5. 2019

 

Pojem dřevostavba se dnes skloňuje téměř v každé stavební firmě. Vysoký podíl poptávek po dřevostavbách nutí firmy, aby zrychlily dobu výstavby, ale také zdokonalily také technologii. Sruby dnes nepatří jen na vesnici, jsou k vidění i na předměstí a stávají se velmi oblíbenými. Mohou být nejen přízemní, ale i patrové a přesně podle našich představ. Můžeme tak mít dokonalé bydlení, které bude vonět dřevem a pryskyřicí.

 

Přeplněná města a únik do přírody

 

Profesionálně postavený srub na klíčNěkteří z nás mají možnost odjet z města alespoň na víkend a kochat se tak přírodou nebo strávit na chalupě alespoň celý víkend. Pokud tuto možnost nemáme, můžeme si postavit vlastní bydlení přesně podle našich představ. Jednou z možností je srub. Klasická dřevostavba postavená z kulatin, která nabízí komfort a dokonalé bydlení spjaté s přírodou. Dřevo je skvělým stavebním materiálem, který je znám již pod dlouhá staletí, jako jeden z nejlepších stavebních prvků vůbec. Srubová dřevostavba je dnes velmi žádanou stavbou právě nejen pro víkendové užívání, ale i pro celoroční bydlení. Takový srub nabízí dokonalé mikroklima a to díky dřevu, které si dokáže s trochou naší pomoci regulovat teplotu, dokáže si poradit s vlhkostí a také s nepříjemnými pachy.

 

Vzdát se moderních vymožeností?

 

Stavba luxusního srubu realizována na klíč.Není třeba. I do srubového domu můžeme klidně zabudovat všechny elektrospotřebiče, internet a vodu. Komfort, který máme v klasickém domě, můžeme mít i ve srubu a přitom se budeme cítit spokojenější a vyrovnanější. Také se nemusíme vzdát určitých materiálů, na které jsme byli zvyklí jinde. Do srubu se samozřejmě hodí přírodní materiály jako je kámen, mramor aj.

 

Pro svou dlouhověkost se ale musíme také o srub dobře postarat. Netřít dům speciálními nátěry a lazurami je úkol, který přináší zasloužené ovoce. Dům nám tak dlouho vydrží a to někdy i stovky let, je chráněn před nepřízní počasí nebo vysycháním.

 

Spolehlivá firma Finny s.r.o.

 

Srub na klíč od firmy HONKA - vyjímečný způsob bydlení.Stavbu srubového domu přenechejme raději odborníkům, není to totiž jednoduchá záležitost už z toho důvodu, že je stavba postavena z kulatin a ty jen tak do ruky nevezmeme. Firmy jsou schopny nám takový dům postavit a to ve velmi krátkém čase, takže se nastěhovat můžeme prakticky za pár týdnů od začátku výstavby. Navíc jsou i takové firmy, které nám nabízejí i kvalitní a komplexní služby od A – Z, což znamená, že budeme mít stavbu na klíč. Pracovníci nám také mohou spolehlivě poradit, jaký materiál si zvolit, jak projekt upravit, jak dlouho bude stavba trvat nebo zda představa o lepším bydlení splňuje všechny naše požadavky.